American Dream

IMG_6054

Üks hetk leiad end in the middle of nowhere. Oled paks, rahatu, töötu ja kodutu.
Kui peaksid millalgi tundma samamoodi siis julgelt, call me, I know how you feel.

Tegelikult nüüd ongi nii, et ei tea kuhu edasi. Nädal Dallases sai läbi ja ma olen tüdinud. Väsinud sellest huzzlimisest töö- ja elukohaga, tahaks lihtsalt koju. See pole isegi koduigatsus, vaid lihtsalt tüdimus.
Mitte, et ma oleksin tulnud siia big american dream’i järele, teadsin ju kohe, et tore ega lihtne see pole. Ja siiani ei kahetse, et tulin, sest kõik, mida ma kaotanud olen on ainult raha. Kõik muu on alles – pere, sõbrad, töö ja kutsud. Ehk kõik, mis alles jääma pidi see ka jäi.
Ma pole üldjuhul kunagi olnud selline, kes ”elab hetkes”, aga hetkel ma isegi ei tea, mis meist paari tunni pärast saab ja see pidev ärevus on muutunud normaalsuseks.

Kes teab, ehk on next stop Tallinn, will see

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s