Nädal Cowboy city’s ja miks me koju tulime?

Dallas oli mõnus linn. Full of cowboy boots, aga siukse hää feelinguga big city. Nagu ikka siis mõni veepark pidi ka ette jääma, ja see oli super ilus. Ehtne siuke paradiisisaar.

IMG_5972

IMG_5931

Oleme USAs nii palju pikki vahemaid sõitnud, et isegi Randol on autoga sõitmisest kopp ees. Ja kes teda tunneb, see teab, et roolis olek on talle eluks vajaliku tähtsusega.

20.dal juulil sõitsimegi autoga Dallasest Nashville’i kogu öö ja otsustasime, et lendame ära koju ning vahetasimegi lennupiletid 21se õhtul väljuvale lennule. Tulimegi koju sellepärast, et ei olnud ratsionaalne jääda.
Pluss USAs käib kõik niiiiii aeglaselt, kogu paberimajandus jne. Ei ole nii nagu tihtipeale Eestis, et saadad CV ja sobivusel võid järgmine päev juba vestlusele saada. Seal nad ikka tahavad palju palju pabereid ja siis uurivad ja puurivad neid seal koos.
Kuuks ajaks tööd leida ja samal ajal elukoht ja muud kulud – see ei oleks tulnud plussi ja lisaks mul pold seda tahtmist ka. Ei, muidugi, kui meil oleks old töö ja koht, kuhu minna, siis ma oleks jäänud veel suve lõpuni kindlasti, aga hetkel oli targem koju tulla.
Ja kodus on niiiiiii hea!
Kutsud olid nii rõõmsad ja mina olin nii rõõmus neid nähes.
Tõesti hakkad hindama, mis väärtus on kodul ja Eestil, kui kaks kuud ära oled. Siia on nii mõnus tagasi tulla 🙂
Ja mul oli grammi pealt õigus, kui arvasin, et kogusin suvega siuke 5 kilo. Ja oligi täpselt, ei old 4kg ega 6kg, vaid 5 😀 Aga isegi ei põe, kui USAst endale toitu ei telli, siis läheb see alla tagasi kohe nkn 😀

IMG_5955

Tegelikult olen teile kõigile nii tänulik. Kui paljud on mulle kirjutanud, et neile nii meeldib lugeda Rapuntslit ja see on tohutult tore. Mõtlengi siin, et kas muljetan edasi või ei huvita teid enam peale seda, kui siin maarjamaal tagasi olen 😀 Eks andke julgelt teada!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s