”Ota sa Ameerikas ei olegi vä?”

Blogisse on jäänud vähe pikem paus. Olen üritanud vaikselt siia Eesti ellu jälle sisse elada, toimetamist on palju ning mõtlesingi, kas jätkan selle pesaga siin. Eks ma siis proovin 😀

Nii kui oma nina Nõmme pesast välja pistan, satun kui kuulirahe ette:

  • ”Ota sa Ameerikas ei olegi vä?
  • ”Sa juba tagasi vä?”

Mul hakkab vaikselt see ”räägi-kuidas-USAs-oli” limiit täis saama. Isegi mu isa suunab küla inimesi blogi lingile, et enam rääkima ei peaks 😀 Kuigi ma tean, et muljetada saan veel aasta jagu kindlasti…

Juba uuel nädalal tõi mu töö mind neljaks päevaks suvepealinna Pärnusse. Pean mainima, et õnneks jõudsin Eestisse ajal, kui on veel enam vähem soe, seega külmavaresena väga suurt šokki kliimamuutusest ei saanud.
Kõlan ilmselt nagu linnapreili (mis ma täiesti olen ka), aga Eesti vette mina oma jalgu ei tõsta – külm on!

image1 2
See naeratav nägu on lihtsalt hea cover

Pärnus käisime ka Valgeranna seikluspargis.
Kui tahate näha Merlinit hüsteerias, siis tõstke mind kuskile kõrgele koos ämblikutega. See on täiesti all in.
Umbes siuke see seikluspark oligi… Okei, mitte nii hull 😀 Tegelikult oli omamoodi fun, sest comfort zone’i laiendada on hea feeling ning värisesin nagu haavaleht juba õpperajal, mis on vb paar meetrit maapinnast? 😀 Ronisime lastega seal 3 rada läbi ja lõpuks oli hea tunne olla maapeal.

image2 2
Viimasel rajal juba eriti julge näoga…

 

Ei teagi, kas ületasin kõrgusi või iseennast…

Tegelikult ma olen nii happy, et mul on nii lahe töö ja nii toredad pered, kelle nublusid ma hoian ja kellega koos saab maailma ja Eestit avastada ❤

Annan lubaduse, et edaspidi saab veidi pikemalt lugeda ja varsti on tulemas Rapuntsli blogi ajaloos miskit esmakordset, püsige lainel ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s